Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Příběh jedné kuše aneb odvrácená tvář české kušostřelby.
To Raul

OK Beru, nechám být. Jen postup byl opravdu hloupý. Ta kuše je stále registrovaná u výrobce...Stačilo pár mailů, fotografií a dotaz na jejich stránky. Nechám na tobě, i tak by se to stále dalo řešit. Já podle fotek nic nepoznám, díval jsem se na net a připadá mi, že tam má každý druhý Matrix 330 jinou hlavu, resp. sklon.

Nejsem zde nejaktivnější, jen mě to v jistou dobu opravdu začínalo bavit a reflexní kuše byla pro mne novinkou. Svou první kuši jsem měl cca před 30ti lety a byl to můj návrat k pěknému koníčku. Nyní mi na skříni leží čtyři kousky a opravdu na to nemám čas. Mám více náročnějších koníčků a ani v práci se moc nezastavím. Taková je doba. 

A věř, že opravdu vždy prodávám věc, kterou již nechci nebo nepotřebuji jen v dobrém stavu. Tohle je prostě úlet.
Začínám se nas.. na druhou, protože by mě opravdu zajímalo, jak to ve skutečnosti je. Kontaktoval jsi Cermana a co ti řekl? Já mu nechci kazit reputaci, ale i já koupil například jeho náklop který nestojí za nic a vrátil mu ho. Bručel, ale peníze vrátil. Pak mi přišla jiná sada šípů, než jsem chtěl, neřešil jsem, ale už nakupuji jinde. 

A omlouvám se jestli má reakce byla ostrá, ale nechci být s tím pánem jakkoliv spojován. Každý ho tu zná, ať už přímo, či jen po telefonu nebo z médií. Já mám výhodu v tom, že ho nikde na soutěžích nemusím potkávat a tak se nebojí napsat svůj názor.
Odpovědět

Příspěvků v tématu
RE: Příběh jedné kuše aneb odvrácená tvář české kušostřelby. - od Alfonz - 10-13-2022, 07:08 PM

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)