Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podnět k zamyšlení nad turnaji a změny v LL
#4
Ahoj všichni,
přidávám svůj pohled na věc:

- turnaj pouze z ligových disciplín by neměl být součástí LL. Každá možnost moci si zastřílet a porovnat výsledky je určitě přínosná, ale je jasné, že střelcům, kteří nejsou z blízkého okolí se nevyplatí přijet jen na 4 disciplíny a jsou tak znevýhodněni. My jsme také zvažovali účast a i když bydlíme prakticky za rohem tak jsme nakonec nejeli.

- co se týče dětských skupin jsem spíše zastáncem, že rodiče jsou zodpovědní za své děti a měli by je mít po dobu turnaje pod dohledem. Když s námi ještě jezdili naše děti, tak jsme turnaje měli v podstatě jako rodinný výlet a byli jsme rádi za společně strávený čas.

- úprava bodování disciplín. Jak psal Lucínek, v průběhu času se střelecké dovednosti vyvíjejí a je to vidět na výsledcích ve všech disciplínách LL. Nastřílet na rychlostřelbě nebo KÚ 90, 100 a více bodů již není úplná výjimka, ale na T20 a T50 ? Proto si myslím, že úprava bodování je správný krok. Dobří rychlostřelci a "ústupáři" si stejně svoje body nastřílí, ale terčovky budou hrát rovnocenou roli v celkovém hodnocení.

hlavně ať nás střílení stále baví, vždyť pořád jsou to amatérské turnaje a ne kvalifikace na olympiádu  Smile

Libor B.
MMN
Odpovědět


Příspěvků v tématu
RE: Podnět k zamyšlení nad turnaji a změny v LL - od Béďa - 06-20-2024, 11:05 AM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 4 host(ů)