Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podnět k zamyšlení nad turnaji a změny v LL
#5
To už otevíráme další témata - účast jen v ligových disciplínách bez účasti ve zbytku turnaje, minimální kapacita turnaje, minimální počty disciplín. Těch témat je samozřejmě hodně.

Třeba těch zmíněných 10 + LL, to je 14 disciplín, to je podle mě už docela hodně a třeba takový zimní turnaj takový neuděláš, protože to neodstřílíš za světla. Mít jako rozumné minimum 10 disciplín (včetně LL) bych asi podpořil, turnaj s méně než 8 disciplínami už ani neberu jako turnaj a představa, že kvůli tomu jedu někam přes půl republiky je imho nesmysl.

Kapacita turnajů je další třaskavé téma, protože popularita roste, počet účastníků také a proto se také objevují v kalendáři věty typu "Přihlašování bude spuštěno zde v neděli 23.6.2024 20:00 hodin." A jsou turnaje, kde u toho počítadla musíš v tu hodinu opravdu sedět, koukat, jestli už je přihlašování spuštěné a jakmile je, tak se rychle registrovat, protože za 10 minut už se to nepovede, neboť je "plno". A je z pohledu LL fér, že mě někdo předstihne na turnaji, na který on se dostal a já ne, protože "bylo plno"?

Jestli někdo odběhá na turnaji jen disciplíny LL a zbytek ne, to je taky na zvážení, lze to chápat třeba u pořadatele, který kolem toho lítá jako blázen a prostě celý turnaj nedá, ale upřímně v takové situaci se ani nedá moc počítat s nějakým famózním nástřelem, protože pořadatel na svém turnaji na střelbu zrovna moc klidu nemá. Jet někam na "cizí" turnaj a odstřílet si jen ligu, to už je jako u toho zmíněného netolického turnaje - mně by to za tu cestu ani nestálo. Nakolik to je nebo není výhoda, nad tím jsem moc nepřemýšlel, člověk není unavený, ale ani rozstřílený ...

Těch kontroverzí je samozřejmě hodně, proto je dobré se o tom bavit a vyjasňovat si postoje, které se sice vždycky budou člověk od člověka lišit, ale aspoň nám pomohou pochopit a zvážit názory ostatních.
Odpovědět


Příspěvků v tématu
RE: Podnět k zamyšlení nad turnaji a změny v LL - od Lucínek - 06-20-2024, 01:51 PM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 6 host(ů)