07-21-2024, 11:54 AM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 07-21-2024, 04:00 PM uživatelem Pavlos.)
Ahoj, v první řadě bych rád poděkoval pořadatelům za moc hezký turnaj. Krásné prostředí, fajn zázemí a nevšední disciplíny
. Možná někdy komplikovanější pravidla, ale dalo se to pochopit (vlastně vzhledem k tomu, jak mám na Rejvízu vyhodnocovanou rychlostřelbu já, tak pro to mám pochopení
.
Stran bezpečnosti jsem neměl pocit, že by nastávaly nějaké vyloženě nebezpečné, nepřehledné situace. Některé disciplíny bude dobré dotáhnout k větší dokonalosti, ale jako pořadatel lukostřeleckých závodů už z dob, kdy ještě lukostřelecká liga ani neexistovala
, vím, jak je to náročné. Co se týká ligových disciplín, tak určitě bude dobré, aby se dodržovaly stejné parametry (i když se nedomnívám, že je nezbytné mít střed terče vždy v přesné výšce nad zemí), nejsme halová lukostřelba a v přírodě, v boji, nebo lovu se věci taky nechovají vždy stejně a na míření se tím nic nemění pro ty, co to umí. A překvapilo mě, že někdo z rady neprošel a nezkontroloval vše potřebné před soutěží, mohlo dojít k nápravě a nebylo by nutné takových to komentářů!
Pavlos

Stran bezpečnosti jsem neměl pocit, že by nastávaly nějaké vyloženě nebezpečné, nepřehledné situace. Některé disciplíny bude dobré dotáhnout k větší dokonalosti, ale jako pořadatel lukostřeleckých závodů už z dob, kdy ještě lukostřelecká liga ani neexistovala

Pavlos