07-22-2024, 04:56 AM
Díky za krásný turnaj, byla to pro mě velká dávka nostalgie a zároveň ukázka toho, jak se některá místa za pár let dokáží proměnit. Bylo super si zastřílet dnes už vzácné disciplíny kombinující pohyb, přesnost a čas také několik nových atrakcí, třeba záludné Kladenské věžáky, kde jedna minela znamenala i 40 bodů propad .
Já osobně (v rámci naší skupiny) jsem si žádného nebezpečí ohledně postavení terčů nevšiml a tím, že se už několik let nevejdu do pravidel ligy, tak jsem ani nepostřehl, že je nové pravidlo ohledně výšky terčů ... s 82body na 20m bych si stejně nemohl stěžovat, snad až na to slunce řádící na temeni (ale 3 šípy jsem musel protlačovat zpět do terče, abych odhalil co jsem zasáhl).
Doufám, že bude další ročník.
Já osobně (v rámci naší skupiny) jsem si žádného nebezpečí ohledně postavení terčů nevšiml a tím, že se už několik let nevejdu do pravidel ligy, tak jsem ani nepostřehl, že je nové pravidlo ohledně výšky terčů ... s 82body na 20m bych si stejně nemohl stěžovat, snad až na to slunce řádící na temeni (ale 3 šípy jsem musel protlačovat zpět do terče, abych odhalil co jsem zasáhl).
Doufám, že bude další ročník.