Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Potřebují poradit ohledně kuší...
Dobrý den, dobře, tak já to napíšu na etapy. Nejdřív názvy kuší a později to ostatní, aby toho nebylo najednou moc. A předem moc děkuji za pomoc i zprávu. Doufám, že nevadí, že si budem vykat jako slušní lidé. Mimochodem já vím, které kuše chci, ale ty roky výroby se mi na internetu nepovedlo zjistit a chatGPT má celkem dost mezer v informacích, tak to zjišťují, jak se dá. Ten seznam je celkem velký, ale rok výroby a ceny za součástky se mi zatím nedaří zjistit, tak snad později.

S pozdravem Plk. 47.

PS: Určitě bych chtěl kuše v základní sestavě, ale i ve vylepšené atd. Prý u nových modelů je problém sehnat součástky, tak nevím, ale u těch starých či starších to prý je snadnější. Budu rád za názory od kohokoliv zde.

Ahoj,
Tvůj dotaz je trochu zmatečný. Nejdříve si ujasni, jakou kuši chceš. Pak můžeme najít roky výroby daného typu, náhradní díly, kontakt na výrobce, reklamační oddělení apod.
Spoustu věcí se nechá sehnat i po skončení výroby, výrobce drží díly skladem, spoustu věcí kanibalizovat ze starších kuší z bazaru popřípadě je vyrobit nově na CNC nebo nahradit jiným řešením apod.
Odpovědět

Příspěvků v tématu
Potřebují poradit ohledně kuší... - od H-47 - 11-17-2025, 05:56 PM
RE: Potřebují poradit ohledně kuší... - od H-47 - 5 hodin(y)

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 2 host(ů)