Témat: 0
Registrován od: Mar 2017
Hodnocení:
1
(03-18-2018, 01:39 PM)Zbyněk Napsal(a): Tak drazí spolustřelci,
během dneška se na webu objeví propozice. Přihlašování bude spuštěno v neděli 25. 3. od 18:00. Zbytek všech potřebných informací najdete přímo v propozicích a v případě dalších dotazů je můžete směřovat rovnou na mě. Těšíme se na vaší hojnou účast!
Asi mi něco uniká...kde najdu ty propozice? Orientačně jsem v novém ztracena....díky moc.
Témat: 3
Hodnocení:
1
(03-19-2018, 04:16 PM)macek Napsal(a): (03-18-2018, 01:39 PM)Zbyněk Napsal(a): Tak drazí spolustřelci,
během dneška se na webu objeví propozice. Přihlašování bude spuštěno v neděli 25. 3. od 18:00. Zbytek všech potřebných informací najdete přímo v propozicích a v případě dalších dotazů je můžete směřovat rovnou na mě. Těšíme se na vaší hojnou účast!
Asi mi něco uniká...kde najdu ty propozice? Orientačně jsem v novém ztracena....díky moc.
Tuto:
http://lukostrelec.cz/kalendar-akci/prvn...-sip-2018/
Témat: 9
Registrován od: Apr 2017
Hodnocení:
1
(03-19-2018, 08:36 PM)fedosteve Napsal(a): (03-19-2018, 04:16 PM)macek Napsal(a): (03-18-2018, 01:39 PM)Zbyněk Napsal(a): Tak drazí spolustřelci,
Tuto:
http://lukostrelec.cz/kalendar-akci/prvn...-sip-2018/
Presne tam. Dekuju.  A jeste doplnim, ze limit strelcu je 120. V pripade velkeho zajmu mozna navysime na 130, ale jak rikam jen MOZNA.
CARPE THAT FUCKING DIEM!
Hodnocení:
1
03-20-2018, 08:52 PM
Témat: 10
Hodnocení:
11
Hodnocení:
1
Hodnocení:
1
Drazí a milí, moc Vám děkujeme za hojnou účast na registraci, kterou jste naplnili za méně než den.  Ale... Šíří se nám tu takový nepěkná věc. Kolem a kolem si o něco navíc do přihlášek napsalo tak pět lidí... :  Nějak se mi nechce věřit, že nikdo nechce ani spát, ani vege oběd nebo cokoli navíc. Chodí nám totiž třeba i platby s více penězi a kdo ví, za co vlastně jsou. :  Takže prosím, kdo si vzpomene, že vlastně něco chtěl, pište mi na taurohtar.mi.telme@gmail.com do předmětu uveďte 1. Jarní šíp a do zprávy jméno, variabilní symbol (číslo přihlášky) a na co jste zapomněli, ať to má nějakou štábnou kultúru.
CARPE THAT FUCKING DIEM!
Hodnocení:
1
(03-27-2018, 12:30 PM)Zbyněk Napsal(a): Drazí a milí, moc Vám děkujeme za hojnou účast na registraci, kterou jste naplnili za méně než den. Ale... Šíří se nám tu takový nepěkná věc. Kolem a kolem si o něco navíc do přihlášek napsalo tak pět lidí... : Nějak se mi nechce věřit, že nikdo nechce ani spát, ani vege oběd nebo cokoli navíc. Chodí nám totiž třeba i platby s více penězi a kdo ví, za co vlastně jsou. : Takže prosím, kdo si vzpomene, že vlastně něco chtěl, pište mi na taurohtar.mi.telme@gmail.com do předmětu uveďte 1. Jarní šíp a do zprávy jméno, variabilní symbol (číslo přihlášky) a na co jste zapomněli, ať to má nějakou štábnou kultúru.
O ano - mě se to stalo a přiznám proč - tolik jsem kvaltovala aby na mě bylo místo a přehlédla jsem info o tom co napsat do poznámek. Děkuji za záchranu hned napíši. Jen zda by to nechtělo tam mrsknout více kolonek s ...oběd,ubytování,počet osob.....poznámky jsem neměla...tak jsem to prostě přešla.
Díky.
Hodnocení:
1
Přátelé a kamarádi, za dva dny máme deadline placení přihlášek. I přestože byl zájem při přihlašování opět enormní, platby nám nějak váznou. Zaplaceno nemá ani polovina přihlášených. Takže bych rád připomněl, že PLATBA NA MÍSTĚ NENÍ MOŽNÁ! Pokud víte, že se nezúčastníte, prosíme, dejte nám vědět, protože musíme objednat obědy a nahlásit počty lidí. Zároveň máme už dost nahlášených náhradníků, kteří by rádi jeli... Ještě vám všem, kterých se to týká, budu posílat mail. Takže to zatím berte jen jako malé připomenutí.
CARPE THAT FUCKING DIEM!
Témat: 8
Hodnocení:
1
Nojo, nojo... Se clovek prohlasi, dvakrat se vyspi a uz ma pruser  Hlavne doufam, ze ti to KB pripise jeste letos
|