Tak jsme všichni společně úspěšně načali druhou dekádu! Tady se samozřejmě sluší ještě jednou poděkovat Jařence se Zelíčkem, díky kterým je 1. Jarní vůbec na světě. Jsme si s Kokosákem vědomi, že je určitě co vylepšovat, ale myslím si, že jako odpíchnutí to bylo obstojné. Hlavně proto, že bylo na čem stavět. Uvítáme od vás jakékoli připomínky a postřehy, protože za rok bychom se do toho chtěli pustit znovu a vychytat všechny zbylé mouchy.
Od rána na některé z nás padla nervozita, tak se omlouváme, jestli jsme sem tam někoho odbyli. Dokud si to člověk sám nezkusí, nedokáže docenit tu práci a to úsilí, které je třeba, aby takový turnaj proběhl hladce a bez obtíží. Rádi bychom poděkovali Jařence a Malému Zelímu za pomoc při stavbě trati. Věřte, že stavět v sedmi lidech je docela záhul.

Za velkou pomoc při složení trati pak děkujeme Zelíčkovi a Hynkovi! Když jsem se totiž v nedělním slunečném ránu konečně probral a došoural se k ohni, oznámila mi Jařenka, že Zelí už běhá po trati a skládá. Takže se z toho stala hurá akce a i s panem traktoristou jsme měli vše odklizené za krásné dvě a půl hoďky. Mám radost, že i kombat se stihl, i když kvůli dlouhému sčítání a trošku zadrhnutému vyhlašování jsme začali později, proto hodně střelců odjelo. Škoda, věřím, že cena stála za to.

Když už jsme u kombatu, děkujeme Peťovi Záhorků za přivezené sklopky! Byl zrovna ten nešťaslivec, na kterého jsem při vyhlašování zapomněl, a kteří svou troškou přispěli do mlýna lukostřeleckého.
I přes to, že jsme totálně kaput a i teď mi padá hlava, když píši, tak se těšíme na další ročník! Jak píše Kačka, bodovačky má u sebe ona a sumíruje výsledky. Fotky dávám do kupy teď. Bohužel jsem nestíhal běhat mezi ostatními skupinami, takže většina je od nás, ale kompletuji to s fotkami od Jardy Kvardů, kterému tímto děkuji aTpočítejte, že v nejbližsích dnech sem přistane odkaz. Kdo má další fotodokumentaci, nechť se o ni podělí i s ostatními formou veřejného odkazu.
Speciální díky pak ještě posíláme Kokosákově mamce, Alešovi a Nikče s Týnkou. Moc nám pomohli.
Přátelé kamarádi, mějte se famfárově a uvidíme se na dalších turnajích v sezóně!
Zbyněk s Kokosákem a spol.