Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turnaj Tanec sv. Víta v Habří
#1
Ahoj lukostřelci, 
zveme Vás do nové lukostřelecké lokality v Habří u Českých Budějovic! Turnaj Tanec sv. Víta proběhne 16.6.2018 v okolí zříceniny kostela sv. Víta na okraji CHKO Blanský les. Propozice budou na webu brzy. 

Za LK Totem
Petr Č.

Přihlašování zde na portálu bude spuštěno 22.5.2018 ve 21:00 hod.
Odpovědět
#2
... jo a citlivější z vás tam pookřejí. Prý tudy proudí nějaká energie či co;-)
Odpovědět
#3
Pustila jsem přihlašování o hodinku dříve. Doufám, že jsem nikomu nezpůsobila nějaké obtíže.
Odpovědět
#4
Ahoj lukostřelci, po pátečním průzkumu a trasování v Habří si dovolím poznamenat, že se Vám tam bude líbit. Louky pod lesem s výhledem na celou ČB kotlinu ... v lese šutry a potok ... koně a jeleny už také máme. Pivo bude z chrášťanského malého pivovaru. Kdo váháte s přihlášením, tak už neváhejte:-) A kdyby někdo chtěl dorazit už v pátek, tak mi dejte vědět - uděláme si večírek.

Díky
Petr
Odpovědět
#5
(06-04-2018, 05:23 AM)ficcus Napsal(a): Ahoj lukostřelci, po pátečním průzkumu a trasování v Habří si dovolím poznamenat, že se Vám tam bude líbit. Louky pod lesem s výhledem na celou ČB kotlinu ... v lese šutry a potok ... koně a jeleny už také máme. Pivo bude z chrášťanského malého pivovaru. Kdo váháte s přihlášením, tak už neváhejte:-) A kdyby někdo chtěl dorazit už v pátek, tak mi dejte vědět - uděláme si večírek.

Díky
Petr

Tak to si piš, že tam budeme (já, Nikča a hádam, že i Kokos a Sova) smrdět už v pátek. Chřášťanské si nenechám ujít. Big Grin Kdybys chtěl pomoct s trasou, stačí napsat/zavolat. Číslo máš. Big Grin
Odpovědět
#6
Paráda;-) Díky za nabídku pomoci - uvidíme. A dle posledních info z ověřených zdrojů tam bude o Hulvát z Truskovic!
Odpovědět
#7
(06-04-2018, 09:41 AM)ficcus Napsal(a): Paráda;-) Díky za nabídku pomoci - uvidíme. A dle posledních info z ověřených zdrojů tam bude o Hulvát z Truskovic!

Tak si děláš srandu? A jak se mám rozhodovat? To budu muset střídat. Na slavnostech piva měl úspěch. Big Grin Aspoň teda co Holík s Majorem říkali a já odcházel ještě s dvěma na cestu. Big Grin Asi budu muset pít na střídačku.
Odpovědět
#8
Ahoj, po dnešní kontrole stavu našeho účtu mohu konstatovat, že hranice platících již překročila 50%. Hip hip hurá. Sláva jim. Ostatní prosím o urychlenou platbu.
Odpovědět
#9
Blahopřeju Totemu v čele s Petrem k úspěšnému odpálení nultého ročníku Tance sv. Víta a skláním se před tím, že trať začal stavět v pátek po práci. To už chce pořádnou dávku odvahy... Big Grin Drobné nedostatky jsme si řekli už u ohně, takže nestačí než pochválit i zbytek nejen co se organizačních věcí týká. Věřím, že suprovější partu jsme na pátek a sobotu sehnat nemohli. Speciální dík Pavlovi z Rejvíze, protože s naším "pěveckýmů a "bubenickým" doprovodem něco odehrát, to už chce hodně talentu... Big Grin Za rok přijedeme s Nikčou více než rádi. Smile
Odpovědět
#10
Díky celé partě od mučednického kůlu, teda Totemu :-), že pro nás připravili super sobotu.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 5 host(ů)