Témat: 3
Registrován od: Dec 2017
Hodnocení:
20
08-20-2018, 12:50 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08-20-2018, 12:51 PM uživatelem mirdus.)
Pěkný luk, za tu cenu bych šel do toho. Na YouTube, je dost recenzí o značce Junxing. Takže bych se toho moc nebál. ...Já jsem si koupil Oak Ridge Mystic 58"/35lb. A jsem spokojený. Zde mi bylo sic řečeno, že jde o Čínu, ale žádnou zmiňku o čínské produkci jsem nikde nedohledal. Přeji hodně úspěchů při pořizování prvního luku.
Témat: 2
Hodnocení:
8
Vyhledej si firmu Junxing přímo přes jejich stránky nebo přes odkaz, který mají na Alibabovi. Je to čínská firma, dělají luky i kuše a to i kladkové. Na kvalitu si dej pozor, hlavně na namáhané části, tj. Ramena, kladky. Je to různé kus od kusu a pokud máš štěstí na dobrý kus, tak za ty peníze je to dobrý kauf. Myslím, že se postupně zlepšují. Někdy je potřeba něco pilníkem vyhladit a pod. Je dobré vědět, že zrovna pro výrobky Junxing místní prodejci v ČR nebo i v Evropěi uvádějí často 2x lepší parametry a pokud si to najdeš na stránkách výrobce, tak Číňan uvádí správné údaje. Všeobecně se tu vína hází na Číňana, ale v tomto případě je to z jeho strany naprosto v pořádku. Vlastní zkušenost s kuší m38_1.
Témat: 2
Hodnocení:
8
Zkontroluj připevnění ramen. Buď máš volné šrouby nebo ramena špatně nasazená. Poslední možnost je, že jde opravdu o zmetek. Zkroucení ramen do vrtule nebo křivé madlo.