Témat: 1
Registrován od: Oct 2017
Hodnocení:
0
10-05-2019, 07:55 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10-05-2019, 07:56 PM uživatelem Nada.)
Diky moc za krasny zaver sezony a kachna na zaver nemela chybu. ;-)
Témat: 13
Registrován od: Mar 2017
Hodnocení:
7
Děkujeme za krásné zakončení letošního střílení.
Moc jsme si to užili.
Témat: 5
Registrován od: Jul 2017
Hodnocení:
1
Ahoj, moc děkuji organizátorům za úžasný turnaj (a za trpělivost při vyhlašování:-). Bylo to moc příjemné zakončení letošní sezóny. Nápadité disciplíny a super zázemí.
Pavlos + Marek + Melinka
Témat: 0
Registrován od: Nov 2018
Hodnocení:
0
10-06-2019, 10:11 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10-06-2019, 10:13 PM uživatelem Jura.)
Přidávám poděkování za krásné ukončení sezóny. Super turnaj, výtečný pozdní oběd. A ty rohlíčky ke kávě, Johanko, úžasný. Děkujeme. Jirka a holky z Ag.
Témat: 9
Registrován od: Mar 2017
Hodnocení:
10
Také se připojím k poděkování, disciplíny jako vždy krásně připravené, zázemí prima, počasí nad očekávání ... díky!
Témat: 2
Registrován od: Aug 2017
Hodnocení:
0
Sobota – vstávám ve 3:45 – do pr…, 4 hodiny cesty před sebou – do pr…, celou cestu leje – do pr…, leje i na místě a ještě fouká vítr – do pr… …..Neděle – ve 4 hodiny vyhasla kamna – ále, taková kosa tu zase není, v 8 hodin otravuje pejsek s vyvenčením – pohoda, stejně už nespím, protože mi soused z Dlouhého Újezda huláká pod oknem. Vyskakuji, beru něco na sebe a hele, nemám kocovinu a ono svítí sluníčko, 4 hodiny cesty před sebou – pohoda…
Moc chci poděkovat organizátorům za výborně připravený den – vychytáno vše od nejmenších detailů až po skvělou kachnu. Děkuji i své skupině (Lenka, Jařenka, Zelí, Indián, Sebastián, Honzík), se kterou jsem si to náramně užil. A musím se omluvit Kaťasovi, že jsme ani tentokrát nehráli ten mariáš, ale myslím, že i „Ten co chodí pro dvě“, nakonec byl rád, že na to nedošlo. Jo a Mlčochu, nezapomeň na ten výlov, rád tě uvidím, najdeš mně u grilu.
Roman Kopp, LUKOSák z Manětína