Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20.6.2020 - turnaj v Habří ...
#11
Ahoj,
děkujeme za turnaj, škoda, že nevyšlo počasí, ale to nikdo neovlivní.

Osobně děkuji skupině, která mne adoptovala po té, co se mi rozpadla má skupina Big Grin  Kdybych si turnaj obešla sama, tak by mne fackovala hamba, to bych raději nešla vůbec. (... pak jsem se dozvěděla, že se to vlastně ani nesmí).
Takže děkuji za adopci Big Grin Byli jste skvělí a bylo fajn vidět, jak také střílí někdo jiný. Stříleli jste suprově, bylo to fajn!
Děkuji.

Lenka C.
Odpovědět
#12
Bylo to mokré, bylo to těžké, bylo to dlouhé, ale bylo to super.

Chvála každému, kdo vydržel střílet i pořadatelovat .
Odpovědět
#13
Ahoj kamarádi lukostřelci, bylo to opravdu dlouhé, ač to domů z Habří máme jen hodinu a půl, dorazili jsme v půl jedenácté v noci, mokří, zmrzlí  já hladová a Lojza -řidič- žízniví. Ti kdo vydrželi až do konce, zaslouží pochvalu a obdiv. Jsme to ale blázni! Největší z nás je Alenka, které upřímně gratuluji k nejlepšímu výkonu v primitivech - opět nám dala na frak (doufám, že to nejmenší nadějný lukostřeleček neodstůně). Luky snad vyschnou a šípy uděláme nové. Děkuji Totemákům za dobrý a náročný turnaj, ale přimlouvám se za jeho zkrácení. O pár šípů méně by neuškodilo. I za dobrého počasí by to bylo náročné, natož v tom co bylo včera. Ku konci jsme si vážně už nepřáli nic jiného než to mít za sebou. Skupina i s adoptovanou osamělou Lenkou byla parádní a zapisování do perfektních bodovaček byla radost. Ještě jednou se omlouvám kolegyni Štruncové za okradení o 4 body při zapisování na dvacítce, ale snad jsme to nakonec daly do pořádku.  Děkuji a už se začínám těšit na další turnaj. - Včera večer jsem ještě chtěla raději sbírat známky a ne blbnout někde v bahně na plastovém teleti. 
Johanka
Odpovědět
#14
Ahoj kamarádi, já bych také moc rád poděkoval těm, kteří vydrželi do konce bylo to náročné pro všechny a o to více mne mrzí, že jsem nemohl být více nápomocen našemu kmeni a více se věnovat Vám - v pátek večer především. Vy si budete turnaj pamatovat jako náročný a propršený a já jako náročný a prosraný. Co se týče délky trasy, tak tu jsme natáhli (především loveckou část), aby se vešli všichni přihlášení. Nechtěli jsme, po tom podivném jaru, více omezovat účast. A navíc byl bez minuty nejdelší den v roce:-) Ale jsme si vědomi, že haberská destinace má kapacitu pro méně disciplín a max 100 střelců (vč. Totemáků). Mimochodem, nedělní obecní pouť se poprvé v historii obce přesunula od podmáčeného "Víta" na asfaltovou náves. Stylem, že hosté vyjeli nahoru, posoudili stav, sbalili stany a bufet ... postavili si to na návsi u zavřené hospody a dál už to bylo dobré jako vždy:-) Takže ještě jednou díky všem a ať se daří. Petr z Totemu
Odpovědět
#15
Za Titěváky také moc děkuji za prima turnaj na magickém místě !
Odpovědět
#16
Ahoj,

Za naší rodinu děkujeme Totemákům za povedený turnaj. Jsme rádi že po delší odmlce jsme mohli přijet a zase střílet. Za náš odjezd před vyhlášením se omlouváme.

Prometheus
Odpovědět
#17
Ahoj za pěkný turnaj s partou prima lidí , velké díky pořadatelům a všem co se starali a přípravu a řádný průběh. Byl jsem u Vás poprvé a užil jsem si to . Výborná EGO disciplína ( při přemýšlení jak budu střílet na malé sklopky jsem netrefil ani tu první největší, takže ego předběhlo střelcovu schopnost se trefit. Postříleníčka bylo hodně, obdivuji Lucínka a Ali ,že to s malým v kočárku v dešti a bahně v lese dali.  mlčoch


pár foto a video https://www.facebook.com/lukostrelci.ces..._processed
Odpovědět
#18
Se zájmem si tu čtu, jaké to bylo v sobotu a jen bych chtěl poprosit: tohle forum dokáže zprostředkovat informaci písemnou i obrázkovou/foto, není třeba používat různé sociální či asociální sítě. Já například, jako zarputilý odmítač takových /a je nás mnoho/, si moc potom nepočtu. Při tom by mne zrovna Mlčochovy zážitky zajímaly.
Odpovědět
#19
Děkujeme za AWEN za skvěle připravený turnaj, bohužel jsme ho vzhledem k počasí a okolnostem nemohli dokončit, což nás moc mrzí.
Dáda AWEN
Odpovědět
#20
(06-22-2020, 03:26 PM)Ivan Napsal(a): Se zájmem si tu čtu, jaké to bylo v sobotu a jen bych chtěl poprosit: tohle forum dokáže zprostředkovat informaci písemnou i obrázkovou/foto, není třeba používat různé sociální či asociální sítě. Já například, jako zarputilý odmítač takových /a je nás mnoho/, si moc potom nepočtu. Při tom by mne zrovna Mlčochovy zážitky zajímaly.

Já si nemyslím, že by se v tom Mlčoch nějak vyžíval a proto, když už to jednou nahrál na nějakou sociální síť (kvůli klubu), tak už ho to nebaví dělat vícekrát na další sítě a posílá tak jen odkaz. Navíc prostor na fotky a videa je tady značně omezen...
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 2 host(ů)