Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skalany 2020
#1
Ahoj, posílám informaci o podmínečném pozastavení zaštítění ATL turnaje Skalanské vejce

Na poslední Valné hromadě se mimo jiné projednali i tyto body:

7. Vysílání delegátů ATL na turnaje
VH potvrdila vysílání delegátů ATL na turnaje pořádané pod záštitou ATL za účelem kontroly bezpečnosti a připravenosti ligových disciplín. Koordinací této činnosti byl na vlastní žádost pověřen Zdeněk Ruda.
8. Zvážení problematických turnajů
VH projednala a přijala osmi hlasy návrh na podmínečné pozastavení zaštítění ATL turnaje Skalanské vejce s tím, že pořadatelé turnaje budou písemně osloveni, a na turnaj bude vysláno více delegátů ATL s pověřením kontroly bezpečnosti a připravenosti ligových disciplín. Zároveň budou zájemci o turnaj o této okolnosti informováni.

Hlavní výtky shrnula Johanka na loňském fóru do tohohle povzdechu:
Ahoj Lucínku, výsledky byly opravdu příšerné, uznávám to, že hlavní vina je na samotném střelci, ale nesouhlasím s tebou, že to není vinou pořadatele. Když střílíš padesátku a deset metrů v zorném poli před tebou střílí dítě na dvacítce, v pozadí terče ti courají lidi od ústupu a kolem tebe jsou čtyři povykující skupiny nemůžeš počítat s kloudným nástřelem.
 Jeníkovští děkují Skalanským za možnost zúčastnit se Vašeho turnaje.

Ve spolupráci s Kibem změníme trať a vyslaní delegáti rozhodnou, zda budou ligové disciplíny dostatečně bezpečné a připravené. aby je ATL mohla zaštítit.
Odpovědět
#2
Ahoj všichni, Katka pověsí propozice a přihlašování během pondělka.
Těšíme se na vás - zatím užívejte léta.
Odpovědět
#3
Přihlašování bylo právě spuštěno.
Odpovědět
#4
Ahoj,
máme pro vás připraveny dvě nové disciplíny, jinou trať a novou bodovačku.
V sobotu po skončení  Poháru je volně k dispozici celé 3déčko.
Těšíme se na vás.
Odpovědět
#5
Ahoj milí přátelé lukostřelečtí,
rád bych za děčíňáky poděkoval pořadatelům za skvěle připravený turnaj. Byla to paráda, moc jsme si to užili. A ty ligové disciplíny byly připraveny opravdu perfektně!!! MOC DĚKUJEME !!!!!!

P.S.
Za moji osobu:
1. Velice mě potěšilo celkové vítězství a výkon Ondřeje Féra ( LL ), lukostřelce z Děčína !
2. Moc mě mrzí rozhodnutí pořadatelů - nezařadit lukostřeleckou ligu do dalších turnajů. Letos dokázali, že to umí připravit o pravdu špičkově!!

Všechny Vás srdečně zdraví Messermann
Odpovědět
#6
Zdar, museli jsme se Seifgardem odjet dříve. Budou zveřejněny výsledky?

JInak za mě hodnocení turnaje pozitivní. Hodně střílení a pěkné disciplíny.
Odpovědět
#7
Děkujeme za účast a přátelskou atmosféru.
Tady máte odkaz na výsledky.
Po otevření tabulky klikejte na jednotlivé barevně označené kategorie.

Milý Messermanne, pro zařazení našeho turnaje do ligy by musela Valná hromada  zrušit  vysíílání kontrolních delegátů na turnaje, což kvůli jednomu turnaji nepředpokládám. Ligové disciplíny budou ale nadále součástí našeho turnaje.
 Ostatním organizátorům to nejspíš vyhovuje.



.xlsx   Skalanske_vejce_results200822.xlsx (Velikost: 306,55 KB / Stažení: 51)
Odpovědět
#8
Díky do Skalan za krásně zpracované a rychlé výsledky.
Lojza
Odpovědět
#9
Ve Skalanech jste udělali velký pokrok do předu. Turnaj byl moc pěkně připravený. Nakonec se dotáhly i drobné nesrovnalosti u ligovek. Prosím, opravdu neberte kontrolu ligových disciplín jako buzeraci. Jde o to, aby měli střelci na všech turnajích u ligovek stejné podmínky a to je fér. V neděli se ukázalo, jak je kontrola techto čtyř disciplín důležitá.
Odpovědět
#10
Ahoj kamarádi lukostřelci,

Za naší rodinu děkujeme Skalanským za uspořádání turnaje, protože to není jednoduché (víme z vlastních zkušeností), nové disciplíny, vylepšení některých již tradičních skalanských disciplín, nová část tratě, jídlo bylo po oba dny velmi chutné a výsledky velmi rychle zpracované i zveřejněné. Velké díky patří všem co se podíleli na tom že se jednalo o ligový závod, protože by byla škoda aby se nejednalo o ligové turnaje.

Pokud mohu tak bych se i rád krátce vyjádřil k delegování kontroly na jednotlivé turnaje v letošní sezóně. Toto téma se již delší čas diskutovalo a v minulé sezóně proběhla namátková kontrola na několika turnajích. Na základě namátkových kontrol a diskuze na valné hromadě jsme pro letošní sezónu odhlasovali, že na každý ligový turnaj budou určeni delegáti s úkolem zkontrolovat ligové disciplíny a bezpečnost. Za účelem aby každý ligový závod měl ligové disciplíny dle souladu s pravidlama ligových disciplín. Kontrola turnaje nebyla namířena proti žádnému z pořadatelů, ale aby se zajistilo, že v lukostřelecké lize jakožto v dlouhodobé soutěži budou dosažené výsledky vzájemně porovnatelné i když je každý turnaj pořádán jiným pořadatelem a v jiném prostředí. Z vlastní zkušenosti se na našem turnaji při kontrole upravovala Terčová 20 a Rychlostřelba, protože při stavění jsem měl "provozní slepotu" a bylo fajn, že se na disciplíny podíval i někdo jinýma očima. Nevím, jak to bude s delegováním na příští sezónu, ale věřím, že nás na valné hromadě čeká diskuze na základě zkušeností z letošní sezóny.

Přeji vám ať šípy létají tam kam létat mají a uvidíme se na dalším turnaji. :-)
Prometheus
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)