06-08-2017, 05:51 PM 

Hodnocení tématu:

| 

farebné variácie malby na šípy alias cresting

| 

| 

06-09-2017, 06:38 AM 

Super, děkuji. Je to krása!  

A samozřejmě se mi víc líbí ty primitivy se selfnocky. Ale to už je moje preference.

06-09-2017, 06:39 PM 

Parádna práca, škoda, že fotky sú dosť mizerné, skús ostriť na šípy nie na podklad  

06-10-2017, 07:35 AM 
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06-10-2017, 07:39 AM uživatelem Mýša.)

cresting není malba. To je jako bys o soustružení řekl, že je to řezba  

![]() malba malba 

06-10-2017, 08:28 AM 

Hmm, tak toto vyzerá skvele   

06-10-2017, 07:08 PM 

Mas pravdu Myso ale ako nazvat danu technologiu postupu co najjednoduchsie slovenskym jazykom alebo ceskym ? Ale to nieje to o com som chcel diskutovat aj ked v detailoch mas absolutnu pravdu . Inak na tvoje sipy je vzdy radost pozriet ... velmi krasne

06-11-2017, 09:34 AM 

jakákoli přidaná hodnota k šípu je bezva věc. Kromě toho, že šíp činí nápadným a snadno identifikovatelným, dává najevo, že majitel si s ním dal práci. Cresting znamená poměrně vysokou přidanou hodnotu. Třeba se dočkáme dob, kdy se zase bude diskutovat o dřevech, lukařině, šípařině........kroužkované šípy se moc líbí. Tady je třeba malovaný šíp z Manchester University kde už jde o přechod mezi malbou a crestingem a turecký šíp , rovněž ze Simonovy sbírky

06-11-2017, 10:12 AM 

(06-10-2017, 07:08 PM)tulak77 Napsal(a): Mas pravdu Myso ale ako nazvat danu technologiu postupu co najjednoduchsie slovenskym jazykom alebo ceskym ? Ale to nieje to o com som chcel diskutovat aj ked v detailoch mas absolutnu pravdu . Inak na tvoje sipy je vzdy radost pozriet ... velmi krasne Tak hodil som slovo cresting do translatoru a preložil to ako vlys. http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=vlys alebo http://slovnik-cizich-slov.abz.cz/web.php/slovo/vlys 

06-11-2017, 07:22 PM 

Tu som medzi roznymi stylmi nasiel aj tento mne sa velmi paci praca toho cloveka  | 
| 

| 

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 6 host(ů)

A samozřejmě se mi víc líbí ty primitivy se selfnocky. Ale to už je moje preference.