Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svatováclavský turnaj
#1
Ahoj střelci, 

  meteocentrum hlásí: SOBOTA 3. 9.  polojasno, 24°/12° na  82%, to nezní vůbec špatně a tak doufáme, že se všichni uvidíme a náležitě si užijme střílení v našich překrásných západočeských hvozdech. Protože propozice jste jistě všichni pečlivě četli nebudu vás zatěžovat opakováním vám známých informací. 

Poprosím jen ty, co opomněli zaplatit, nebo se jejich platba někde toulá, nebo jim do termínu turnaje něco neočekávaného vlezlo (porod potomka, o kterém ještě v době přihlášky nevěděli, nebo věděli ale nečekali, že je to překážka v účasti, dokud jim to doma nevysvětlili), aby uhrazení platby, tak aby byla připsána do 31.8. Poté bude místo nabídnuto náhradníkům v pořadí jak se hlásili. Náhradníků je dost a bylo by škoda, aby si nezastříleli pokud bude místo. 

Doufám také, že bychom letos mohli po vyhlášení posedět trochu déle, tak si nezapomeňte něco v čem jste schopni se na cestách vyspat.

Ať vám to dobře lítá,
 Ondra H. a LUKOSOVÉ 
Odpovědět
#2
Výsledky přílohou


Přiložené soubory
.xlsx   Výsledovka2022BM.xlsx (Velikost: 387,89 KB / Stažení: 50)
Odpovědět
#3
Díky, za pěkný turnaj. ???
Odpovědět
#4
Děkujeme (my Brandýští holoubci) za fajn den plný příjemných zážitků. Speciálně Ondrovi děkuji za doprovod celým dnem a těšíme se na viděnou.
Odpovědět
#5
Za LK Totem moc děkujeme. Turnaj povedený, počasí a nálada vynikající Smile
Odpovědět
#6
Ahoj,

děkujeme za vynikající turnaj, skvělá organizace, výborný oběd, dobrý výběr počasí, pohodová skupina a vůbec všichni okolo byli fajn.


něco fotodokumentace (doporučujeme nepřehlédnout foto, jak se dá také zvládnout soustřel)

Manětín2022 – beda521 – album na Rajčeti (idnes.cz)

zdraví

Mirka a Libor B.
MMN  Big Grin
Odpovědět
#7
Velmi příjemně prožitá sobota.Děkujeme https://wahinkpe.rajce.idnes.cz/Svatovac...urnaj_2022
Odpovědět
#8
Ahojte,
děkujeme za skvěle připravený plynulý turnaj, dobré jídlo a v neposlední řadě určitě díky za atmosféru ve skupině (Libor+Mirka)  Smile .
Faustíci
Odpovědět
#9
Díky, bylo to fajné ... ty maličké skupinky jsou tedy hodně maličké, ale zase to odsýpá.
Odpovědět
#10
Perfektně připravené disciplíny. Bezva parta Manětínských. Výborná polotmavá 11. Menší počet lidí na turnaji nás zřejmě bude inspirovat. Děkujeme moc za skvělý turnaj.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)