Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lukoturnaj na Kašperku 2022
#1
Ahoj vespolek, 
dnes jsem od kastelána hradu dozvěděl, že dlouho plánovaný termín našeho turnaje koliduje s natáčením, které na hradě probíhá a kterému musí dát přednost. Na alternativním podzimním termínu jsme se bohužel nedohodli, předběžně jsme získali příslib posledního březnového víkendu před zahájením hradní sezony. Pakliže to tedy klapne (dohoda s vedením hradu, dohoda s ATL a vyřešení případných kolizí s jinými turnaji...), bude turnaj na Kašperku v sobotu 25. března 2023. Uvedená změna mě vážně mrzí, protože vím, že řada z vás se na akci těšila a měla ji ve svém diáři. Za způsobené komplikace se omlouvám a přemýšlím ještě nad náhradní variantou, kterou by bylo uspořádat jiný turnaj v méně atraktivním prostředí v původním listopadovém termínu. V sobotu se to pokusíme prodiskutovat na Radíkově a co nejdříve sdělit případné podrobnosti.
Děkuji za pochopení a těším se na viděnou, Tom Pollak, LK RAVEN Horažďovice.
Odpovědět
#2
Je nám to líto, ale chápeme, že pořádat turnaj v areálu hradů a zámků je vždy trochu větší problém, než uspořádat turnaj pod širým nebem v přírodě. Tak snad to vyjde na jaře. Joh.
Odpovědět
#3
Ať už vyjde jakákoli varianta, držíme (si) palce ať vyjde.
Hynek
Odpovědět
#4
(09-27-2022, 02:44 PM)Hynek Napsal(a): Ať už vyjde jakákoli varianta, držíme (si) palce ať vyjde.
Hynek

Ahoj, letos už žádný turnaj (ani náhradní za Kašperk) pořádat nebudeme. Listopadový termín už je rizikový - na Kašperk by lidé přijeli i za deště a sněhu, do Horažďovic za nepříznivého počasí už méně, nechci tedy jít do rizika a chystat turnaj pro 30 lidí. Náhradní jarní termín pro turnaj na Kašperku (poslední víkend v březnu) mi byl stran kastelána verbálně přislíben, písemně už mi ho ale nepotvrdil, takže kdoví, jak to dopadne. Začnu v zimě hledat jiná místa (s kastelány s okolních hradů se znám, ale tam jsou zvyklí na všem tvrdě vydělávat), která se tváří atraktivně a kde by bylo možno v příštím roce udělat turnaj za spolehlivějších okolností. Díky za pochopení a přeji vám všem pěkné podzimní dny.
Za LK RAVEN Horažďovice zdraví Tom P.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)