Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oslavný turnaj v Radíkově
#1
Milí kamarádi a lukostřelečtí přátelé, s lítostí si vám dovolujeme oznámit, že nebudeme pořádat letošní oslavný turnaj. Nemáme na to v současnosti síly. Věříme, že vyhlášení ligy se ujme pořadatel jiného, třeba některého jarního turnaje. 
Z Velkého Jeníkova vás zdraví a za pomoc s turnaji děkují
Johanka s Lojzou.
Odpovědět
#2
Zdravím Vás,ahoj Lojzo & Johanko...myslím že promluvím nejen za sebe,a to tak že tahle informace a skutečnost mně vskutku zaskočila a nemile překvapila.
Bohužel nezbývá mi než tuhle realitu přijmout.
To je zkrátka život...do Radíkova jsem se těšil....
PS: Upřímně s respektem a s láskou k Vám..lukostřelbě a naší komunitě,se pozeptám,co že takové-hle nenadálé rozhodnutí?
Má na to nějaké souvislosti s několika zde nedávnými korespondencemi zde na fóru ? Či je zakopaný pes,jak se říká jinde?
Nic ve zlém,jen mi to zkrátka lidsky zajimá a Vaše rozhodnutí respektuji,napříč i tomu,že o tomhle rozhodnutí asi neměl nikdo kolem potuchy.
Měl jsem tento Vámi pořádaný turnaj vždy za krásné ukončení sezóny a s nástřelem nové nadcházející...
Tudíž jak z textu vyplívá,oficiální vyhlášení a ukončení sezóny je letos v nedohlednu?( Ano,já na bedně nebudu Smile neb rada pracuje na nějakém konceptu že se vše uděje na Geniu Loci..jakožto poslední turnaj sezóny?
S upřímným pozdravem František - BAZY
Odpovědět
#3
Ahoj,
je velká škoda, že se Radíkov letos neuskuteční. Bylo to vždy hezké a důstojné zakončení sezony a proto děkujeme za všechny předchozí ročníky Radíkova i Klepáku (Landštejn nevyjímaje) a doufáme, že to není definitivní konec?

Libor a Mirka B.
Odpovědět
#4
Díky za hezká slova, kamarádi, věřím, že nám odpustíte, že se tady nebudeme už dál rozepisovat. Taky z toho nemáme radost.
Zdraví Lojza
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 3 host(ů)