Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zlatý šíp Rejvíz 2024
Ahoj kamarádi,
zase se blíží čas závodů na Rejvízu, Přihlašování bude spuštěno 28.7. ve 20:00.

už se na vás těšíme:-)

Pavlos
Odpovědět
Ahoj všem, ještě se uvolnilo jedno místo na přihlášení. Případně pište, nebo volejte.

Pavlos
Odpovědět
Ahoj všem, tak ještě se uvolnilo jedno místo na přihlášení. Případně pište, nebo volejte.

Pavlos
Odpovědět
Ahoj, uvolnil se mi dvoulůžkový pokoj (soc. zařízení) na chatě. Cena lůžko noc 380,- Kč. Kdyby jste měli zájem, dejte co nejdříve vědět.

Pavlos
Odpovědět
Ahoj všem, tak tedy ještě se uvolnilo jedno místo na přihlášení. Případně pište, nebo volejte.

Pavlos
Odpovědět
Ahoj všem, tak ještě se uvolnily dvě místa na přihlášení. Případně pište, nebo volejte.

Pavlos
Odpovědět
Ahoj, přikládám výsledky turnaje na Rejvízu. Ještě jednou děkuji všem co pomáhali! 

Pavlos

Přiložené soubory
.pdf   Zlaty_sip_2024_vysledky.pdf (Velikost: 470,05 KB / Stažení: 46)
Odpovědět
4 denní jízda na Rejvízu !!!! Za každý den jedna kapka Ginu do tonicu. Za Khuté velké díky Pavlosovi a spol. za parádní turnaj .
Lence,Tomášovi a Martinovi z naší skupiny rovněž poděkování za bezva společnost a zasílám  Everest na Vaše luky, at to lítá.  Wahinkpe
Odpovědět
Děkujeme moc za krásný turnaj, byť začátek jsem měl poněkud rozpačitý, tak jsem si to nakonec taky užil hodně. A i když je to dálka, tak bych se přimlouval za zachování lokality i pro další ročníky, ještě máme v okolí co objevovat :-)

PS: Prosím mohl bys ty výsledky přihodit i jako excelovou tabulku? Aby se to nechalo seřadit a člověk viděl i nějaká pořadí, rozdíly bodů apod? Dík ...
Odpovědět
Ahoj, vkládám výsledky ve formátu XLS.

Pavlos

Přiložené soubory
.xlsx   Zlaty_sip_2024_vysledky_web.xlsx (Velikost: 20,01 KB / Stažení: 33)
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 10 host(ů)