Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svatováclavský turnaj 2024
#21
Ahoj,jenom informace,po skončení turnaje se k dobré náladě přispěje jednoznačně nejlepší bluesové trio v Manětíně a okolí svou produkcí.O to více,že je složeno výhradně z členů Lukosu.Tak to stojí za to ostat.
Ahoj Jakub
Odpovědět
#22
Informace pro osoby, které přijedou už v pátek.K dispozici bude lahvové pívo,dobroty k opečení a jiné si prosím přivezte .V sobotu už to bude zajištěno.
Ahoj Jakub
Odpovědět
#23
Ahoj, myslím že veškerá předchozí komunikace ohledně oblečení bude nyní jen na téma pršiplášť, gumáky a nepromoky. Jestli předpověď počasí vyjde, tak bychom mohli střílet z lodiček jako na Probošťáku u Brandejsa ?️?
Odpovědět
#24
Ahoj střelci, 
  zatím neplašíme. Pro Západní Čechy vypadá situace výrazně lépe. Každopádně na nikoho kdo to vzdal se nezlobíme a chápeme. Budeme doufat, že si zaplaveme maximálně tolik jako v Děčíně a budeme se organizačně snažit všechny problémy s deštěm spojené co nejvíc omezit. Např. pokud nás bude méně, ještě zmenšíme skupiny, aby nikdo nikde nečekal. Jdeme jako vždy jeden okruh a oběd až po akci, takže se nikdo nemusí vracet do deště atd. Máme tu kupu dobré nálady, snad dostatek místa kam se ukrýt, čaje, rumu a jiných pochutin. 
 Tedy zatím se nic nemění.

 Pro informaci průběžně oslovujeme náhradníky, ale je pochopitelné, že i oni už na poslední chvíli mají jiné akce nebo když vidí to počasí, tak už se jim nechce. Pokud se tedy chcete odhlásit (ideálně přes email) tak pokud vám náhradníka nenajdeme my, zkuste se ještě pokusit sami, abychom nemuseli krátit vrácené startovné. Děkujeme za pochopení. 

 Kdo se odváží dorazit, určitě nebude litovat a stále platí,  v kostýmu nebo neoprenu všechny uvidíme rádi a kvalitní hraničářský kostým si musí s deštěm poradit.

Prosím sledujte fórum budeme případně aktualizovat informace, pokud by se měla situace změnit a byl např. zákaz vstupu do lesa nebo podobně.
  
   Neztrácejte šípy, naději a víru a v sobotu ahoj,
        Ondra
Odpovědět
#25
Ahoj střelci,
 máme dvě aktuality.

1) máme postavenu trať a velké voděodolné zázemí (letos blíže hlavní budově, takže cestou pro pivo nezmoknete, téměř).

2) informace k odhlašování a stavu náhradníků:
Aktuálně máme cca 15 odhlášených a spíš hrozí že ještě nějaký přibude. Některé předpovědi se sice lepší. Bohužel přes hlášenou vodu vyschl zdroj náhradníků. cca 12 jsme zaregistrovali postupně, jak se lidé odhlašovali, ale poslední dny už nikdo nemá zájem, tedy pro ty co se odhlašovali v posledních dnech platí propozice: "V případě odhlášení do uzávěrky bude vráceno startovné v plné výši, po uzávěrce po odečtení storno poplatku 50 % startovného. Je však možná účast náhradníka místo odhlášeného střelce."

Pokud se vám tedy podaří sehnat náhradníka, tak ho prosím nahlaste a ideálně se vyrovnejte "co se plného startovného týče". Pokud jej nenaleznete, tak vám pošleme polovinu startovného. Pokud se najde mecenáš, který se odhlašuje a startovné zpět nepožaduje, dejte nám to prosím vědět do odhlášení, abychom mohli vašemu jménu v sobotu večer provolat slávu a díky za podporu. 

Díky za pochopení a ať vás velká voda mine voda ale vaše šípy nikdy neminou,
   Ondra
Odpovědět
#26
Ondro půjde tam k vám projet? Tam se jezdí přes nějaký ten potok, ne? Nebo si to pamatuji blbě?
Odpovědět
#27
Heart 
Ahoj, na západě jsou hladiny dobré. Přes brod se dá projet dobře a druhá cesta je přes letiště. Těšíme se na vás, tady se to má dnes vypršet s zítra ráno pár kapek a pak už sucho. Tak jen dobrou obuv. Tedy gumáky. O
Odpovědět
#28
Ahoj gumaky si bereme raději dvoje ,tak zítra mlcoch
I
Odpovědět
#29
Zdravím do Manětína!
Omlouvám se za svou neúčast, která se nakonec ukázala jako poměrně šťastná, protože nám tady na jihu začalo zatékat do baráku, takže to tu teď hlídáme. Smile

Gratulace všem, kteří dorazili a závod dokončili. Věřím, že byl skvělý a ráda se ukážu příští rok.

PS: Moje startovné prosím považujte za dar klubu. <3
Odpovědět
#30

.xlsx   Výsledovka2024-bezMaker.xlsx (Velikost: 341,2 KB / Stažení: 36)

Výsledky turnaje přílohou.

Honza

(09-15-2024, 01:31 PM)feňa Napsal(a): Výsledky turnaje přílohou.

Honza

Poslední disciplína T20 byla do tabulky přidávaná a špatně se nám seřadila ve výsledcích jednotlivých kategorií. Omlouvám se. Honza
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 17 host(ů)