Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turnaj na závěr sezony v Truskovicích
Ahoj kamarádi. Jelikož se letos nebude konat ,, Oslavný turnaj v Radíkově" rozhodli jsme se pro tento rok uspořádat jednodenní závěrečný turnaj v Truskovicích. Turnaj v Radíkově byl vždy perfektně zorganizovaný a  péče pořadatelů skvělá. Doufám, že se nám povede přenést alespoň část prima atmosféry z Radíkova. Datum turnaje bude 5.10.2024. Předpokládáme, že v pátek a v sobotu proběhne večírek v sále  místní hospody.  Podrobnosti zveřejníme co nejdříve v propozicích. Přespat bude možné od pátku do soboty ve stanech u hřiště a nebo si můžete rezervovat ubytování v nedalekých Vodňanech či v Netolicích. Z Truskovic je možné do Vodňan a Netolic dojet za pár kaček taxíkem. 
UBYTOVÁNÍ DOPORUČUJEME OBJEDNAT CO NEJDŘÍVE:
Odkaz na ubytování:
Vodňany
https://penzionpark.cz/
https://www.hotelprajer.cz/ubytovani-jizni-cechy
Netolice
http://www.hotelrychta.com/

Petr 
Jihočeská Titěva
Odpovědět
Hurá hurá hurá,

po dvou smutných zprávách konečně jedna veselá Smile

Díky za ni
Ondra
Odpovědět
Děkujeme:-)
Odpovědět
Ahoj kamarádi. Právě jsme do kalendáře akcí přidali propozice. Neváhejte si zajistit ubytování!
Odpovědět
Přihlašování na závěrečný turnaj 5.října 2024 v Truskovicích bylo spuštěno.
Odpovědět
Milí kamarádi, přátelé lukostřelci, 
právě jsem zkontrolovala stav plateb za turnaj v Truskovicích 5.10.
Ukončení registrace a termín na zaslání startovného byl totiž již včera. Zjistila jsem, že vás ještě hodně nezaplatilo. Máme opravdu hodně náhradníků a počasí má být solidní ... neváhejte. 

Možná, že nevíte kolik? 
Ti z vás, kteří nám přislíbili zapůjčit a postavit disciplíny mají startovné pouze za cenu oběda. Tedy 150,-. Vy také počítejte se společnou večeří, na kterou vás zveme v pátek večer do Truskovické hospody. 
Ostatní naleznou info v propozicích.

Možná, že vám do toho něco vlezlo? 
Dejte mi prosím vědět, máme opravdu velký seznam plný lukostřelbychtivých náhradníků. 

Možná jsem se přehlédla? 
Ano kontrolovala jsem hodně plateb a může se to stát. Takže pište, napravíme to.

Mám dobré zprávy na závěr. Turnaj se nám krásně ladí. 
Hodně kamarádů lukostřelců pomáhá jak z našeho tak i ze spřátelených klubů. Všem chci touto cestou poděkovat. 

Katka
Odpovědět
Ahoj střelci. Před zahájením závěrečného turnaje v 9:30 proběhne slavnostní vyhlášení výsledků ligy ATL.
Odpovědět
Ahoj střelci. Přípravy na turnaj jsou v plném proudu. Vše jde krásně. Trať je podmáčená jen lehce. Holinky budou asi jistota :-)
Odpovědět
Zdravím Všechny lukostřelce na závěrečný turnaj do Truskovic.
Omlouvám se za nenadálou neúčast,bohužel ranní drobná autonehoda a čekání na vyproštění odtahovkou mi časově a automobilově nedovolila dorazit.
Všem se omlouvám a moc mi to mrzí,oběd věnujte nejhladovějšímu a vítězům ligy rád potřepu pravicí na příštím turnaji.
Užijte si turnaj a fajn valnou hromadu,budu se těšit na report.
S pozdravem BAZY
Odpovědět
V příloze naleznete výsledky z dnešního turnaje. :-)

Přiložené soubory
.pdf   Truskovice - 2024-10-05.pdf (Velikost: 815,83 KB / Stažení: 50)
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 5 host(ů)