Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turnaj na závěr sezony v Truskovicích
Zdravím do Truskovic, díky za krásný závěrečný turnaj, výběr disciplín a jejich skupinové zpracování bylo vynikající, oběd taky na jedničku, jen to počásko by chtělo příště trošku vylepšit, abysme si mohli pro ty šípy v závěru doplavat... Smile

Zdravíme Kamila, Toma a Aleše, se kterými byla megaprča (zvlášť na žebříku...)  Big Grin

Tak na viděnou příští sezónu
Vencovi

Ještě přidávám pár fotek z "lovu"...

Přiložené soubory Miniatury

Odpovědět
Ahoj do Truskovic,
děkujeme za vyvedený turnaj na závěr sezóny. Disciplíny, oběd i počasí (vůbec nám nebylo horko) velmi povedené, do toho fajn skupina, co víc si přát?
A rybník byla taková hezká tečka.
Nakonec jsme to zhodnotili v hospůdce s hulvátem v ruce a s jablečnou buchtou od Květy - mňam.  Big Grin

Libor a Mirka
MMN
Odpovědět
Ahoj do Truskovic,
také bychom chtěli poděkovat za pěkný závěr sezóny, myšlenka s disciplínama(od každého něco) byla fakticky povedená, byla to taková připomínka všech turnajů- skvělý. Oběd výborný. A samozřejmě velké dík,díky skupině: Dáda, Tom a Tobík, Saša a Dája.
Odpovědět
Ahoj, díky za hezký konec sezóny. Tu tisícovku, kterou jsem si sám sobě vyhrál střelbou za rybník, jsem už poslal na Jesenicko (Člověk v tísni - SOS povodně). Mějte se všichni fajn a ještě jednou dík!
Odpovědět
(10-07-2024, 06:56 AM)ficcus Napsal(a): Ahoj, díky za hezký konec sezóny. Tu tisícovku, kterou jsem si sám sobě vyhrál střelbou za rybník, jsem už poslal na Jesenicko (Člověk v tísni - SOS povodně). Mějte se všichni fajn a ještě jednou dík!

Peťo díky. Skvělej nápad ! Trochu si tu svou kašpařinu napravil :-) :-)
Odpovědět
(10-07-2024, 09:00 AM)Herman Napsal(a):
(10-07-2024, 06:56 AM)ficcus Napsal(a): Ahoj, díky za hezký konec sezóny. Tu tisícovku, kterou jsem si sám sobě vyhrál střelbou za rybník, jsem už poslal na Jesenicko (Člověk v tísni - SOS povodně). Mějte se všichni fajn a ještě jednou dík!

Peťo díky. Skvělej nápad ! Trochu si tu svou kašpařinu napravil :-) :-)

Těch 500 jsem ti poslal na účet, jak bylo domluveno.
Odpovědět
..ale to bylo povedené.......uvolněné, zábavně odpočinkové...OSLAVNÉ.

Gratuluji všem k získaným medailím.
Záhorkům za nápad a energii spojenou s pořádáním turnaje. Stejně tak ostatním jež ,přiložili ruku k dílu.
...a vůbec všem za přátelskou atmosféru...
..v neposlední řadě celé naší střelecké skupině č.10  .

Těším se na shledání se všemi na turnajích v roce 2025.

p.s.  cestou domů jsem zjistil, že  na střeše auta mám položenou zářivku..350km a nespadla. A včil mudrujte.
Odpovědět
Ahoj všem organizátorům.
děkujeme za za čas který jste strávili přípravou, bylo to fajn.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 2 host(ů)