Témat: 12
Registrován od: Mar 2017
Hodnocení:
2
Ahoj lukostřelci,
zveme Vás do nové lukostřelecké lokality v Habří u Českých Budějovic! Turnaj Tanec sv. Víta proběhne 16.6.2018 v okolí zříceniny kostela sv. Víta na okraji CHKO Blanský les. Propozice budou na webu brzy.
Za LK Totem
Petr Č.
Přihlašování zde na portálu bude spuštěno 22.5.2018 ve 21:00 hod.
Hodnocení:
2
... jo a citlivější z vás tam pookřejí. Prý tudy proudí nějaká energie či co;-)
Témat: 5
Registrován od: Feb 2017
Hodnocení:
2
Pustila jsem přihlašování o hodinku dříve. Doufám, že jsem nikomu nezpůsobila nějaké obtíže.
Hodnocení:
2
Ahoj lukostřelci, po pátečním průzkumu a trasování v Habří si dovolím poznamenat, že se Vám tam bude líbit. Louky pod lesem s výhledem na celou ČB kotlinu ... v lese šutry a potok ... koně a jeleny už také máme. Pivo bude z chrášťanského malého pivovaru. Kdo váháte s přihlášením, tak už neváhejte:-) A kdyby někdo chtěl dorazit už v pátek, tak mi dejte vědět - uděláme si večírek.
Díky
Petr
Hodnocení:
2
Paráda;-) Díky za nabídku pomoci - uvidíme. A dle posledních info z ověřených zdrojů tam bude o Hulvát z Truskovic!
Hodnocení:
2
Ahoj, po dnešní kontrole stavu našeho účtu mohu konstatovat, že hranice platících již překročila 50%. Hip hip hurá. Sláva jim. Ostatní prosím o urychlenou platbu.
Témat: 13
Hodnocení:
7
Díky celé partě od mučednického kůlu, teda Totemu :-), že pro nás připravili super sobotu.