Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pod Lipicí 2021
Kamarádi milí, vy jste zbořili systém pro přihlašování. Pracujeme na opravě, prosíme o trpělivost.
Odpovědět
(06-02-2021, 08:18 PM)Katka Napsal(a): Kamarádi milí, vy jste zbořili systém pro přihlašování. Pracujeme na opravě, prosíme o trpělivost.

Hm, všichni byli strašně natěšení, no  Big Grin

Už se těšíme, až opět všechny po takové dlouhé pauze uvidíme.  Wink
Odpovědět
Vážení lukostřelci, dnes jsem zveřejnila seznam členů ATL - aktuální k 8.6.2021. Nezapomeňte, že do lukostřelecké ligy je započítán pouze turnaj, před kterým máte dostatečně dopředu zaplacen členský příspěvek ATL.  Prosím, zkontrolujte zdali je vše v pořádku a pokud máte členský příspěvek zaplacen (kontrolu jsem prováděla 8.6.2021 ráno) a nejste v seznamu členů, ozvěte se. Děkuji a přeji krásný sobotní turnaj v Truskovicích.  Johanka johanka.kov@seznam.cz 

Seznam najdete zde:
http://www.lukostrelec.cz/atl/seznam-clenu-2020/
Odpovědět
Milí lukostřelci, moc děkujeme za došlé platby na turnaj. Vy všichni, co jste zaplatili včas, jste mi tím ušetřili hodně práce.

Ještě jedna organizační záležitost. Buňka, která slouží jako zázemí pro turnaj a kde vám točíme pivo a vaříme kávu prochází rekonstrukcí. Letos tedy budeme muset použít jednorázové nádobí na kávu, čaj i pivo. Pokud máte rádi točeného Hulváta do skla, vemte si sebou svůj vlastní půllitr.
Odpovědět
Budu mít v autě plno "šípokrabic" - hodí se pro samovýrobce šípů. Jako stojany na šípy. Buď si je někdo vezme nebo je vyhodím. Tak se když tak přihlaste ... 
Foto - https://drive.google.com/file/d/1mqeLOgu...sp=sharing
Odpovědět
Šípokrabice bereme v jakémkoli množství, jen jsme se k Budějicím už asi dva měsíce nezvládli přiblížit. Děkujeme Johanka

Půllitry jdu dát do auta. Díky.

Dnes jsem naposledy před turnajem v Truskovicích doplnila seznam členů (o vás, kdo jste se telefonicky či písemně ozval, že teprve v tomto týdnu zaplatil členské příspěvky), upozorňuji, že příspěvky pro již registrované členy ATL se mají platit nejpozději 31.1..
Pro příští turnaje nebudu nikoho doplňovat den před turnajem. Aktualizovat členskou základnu budu pouze jednou a to týden před termínem turnaje uveřejněného v kalendáři akcí. Možná se vám to zdá kruté, ale raději dělám něco venku, než abych seděla v pracovně a prohrabávala se v internetech. Navíc seznam třeba taky potřebuje zpracovávač výsledků ligy a někdy i pořadatel turnaje a fakt den dopředu mu už není co platný (má kolikrát jiné starosti než doplňovat tabulky o opozdilce).
Hezký den a na shledanou v Truskovicích Joh.
Odpovědět
V přiložením souboru najdete výsledky ;-)

Přiložené soubory
.xlsx   Turnaj - Pod Lipicí 2021.xlsx (Velikost: 122,47 KB / Stažení: 61)
Odpovědět
ahoj všem,
jsme moc rády, že jsme se s Péťou mohly po tak dlouhé době konečně zúčastnit turnaje a bylo to skvělé!! Vždy je pro mne ta největší radost, když mi Péťa řekne:" Mami, já jsem si to užila" nebo "Mami, mně to bavilo!" A to je asi to nejkrásnější, co člověk může zažít. A to s prožíváme na turnajích a jsem za to ráda. Rády jsme vás všechny po tak dlouhé době viděly. Závod byl skvělý, užily jsme si ho, počasí vyšlo skvěle, oběd byl výborný, turnaj skvěle připravený.
No, jen ty ruce po zimě jsou nějak obě levé  Big Grin Big Grin  Big Grin

Vypařily jsme se rychle, ani jsme se nestihly rozloučit- takže obrovská gratulace všem na stupních vítězů a děkujeme všem za skvělou atmosféru!

Lenka a Péťa C.
Odpovědět
Děkujeme za moc hezký den, moc jsme si to s Vašíkem užili.
Odpovědět
I my přidáváme pochvalu za skvělý turnaj. Tohle nám chybělo a holky byly taky spokojený. Dvořáčci z AG.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)