Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oslavný turnaj 2023 Radíkov
#1
Ahoj přátelé lukostřelci, přihlašování na turnaj bude spuštěno tento týden. Nic se nebojte a vyčkejte. Budeme se snažit otevřít turnaj pro všechny lukostřelce, kdo budou mít chuť přijet do Radíkova. Myslím, že se tam nějak poskládáme. Hezký den a těšíme se na vás Johanka a Lojza.
Odpovědět
#2
Tešíme sa a aj s Pištom vás prídeme pozrieť Smile
Odpovědět
#3
Super,budu se těšit..a zeptám se...už je potřeba mít zaplacené příspěvky na sezónu 23/24 ?? Na nedělní turnaj ? ?
Odpovědět
#4
(09-04-2023, 11:41 AM)BAZY Napsal(a): Super,budu se těšit..a zeptám se...už je potřeba mít zaplacené příspěvky na sezónu 23/24 ?? Na nedělní turnaj ?  ?

Ahoj kamarádi, příspěvky ATL na sezónu 23/24, prosíme, do konce října, pokud budete chtít uznat Radíkov do ligy. Moc děkuji za dotaz, zase jsem na to zapomněla.  Na Slovenské kamarády se moc těšíme. Johanka a Lojza
Odpovědět
#5
Ahoj všem, měl bych dotaz - nejedete někdo z Radíkova domů už v sobotu večer směr Praha nebo alespoň směr nějaké větší město s rozumnou následnou vlakovou / autobusovou dopravou a neměli byste 1 nebo 2 místa? Některá naše mládež bude potřebovat vyrazit domů dříve než po nedělním turnaji. Díky za informaci ...
Odpovědět
#6
Přípravy na turnaj jsou v plném proudu. 
Ligové medaile připraveny, diplomy nadepsány jmény mistrů k slavnostnímu předání. 
Zde je abecední seznam jmen uvedených na diplomech:
Balcer Martin
Dvořáčková Eva
Dvořáčková Květa
Faust Patrik
Faust Petr
Haala Jonáš
Haidlmaier Ondra
Halmešová Andrea
Holub Jan
Holub Petr
Livečka Jindřich
Mahovská Barbora
Rataj Stanislav
Ratajová Alena
Ruda Zdeněk
Schwarzová Hana
Suchardová Johanka
Turek Jan Václav
Turek Vojtěch Petr
Turková Barbora Anna
Uhlík Tomáš
Uhlíková Daniela
Zavadilová Pavlína
Žilková Míla

Jen bychom už asi potřebovali vědět, kdo si pro ně přijede a kdo se i třeba zúčastní turnajů. 
Prosíme tedy, ti z vás kdo ještě zvažují zdali přijedou nebo naopak nedorazí a nebo ti z vás co možná zapomněli zaplatit startovné, aby se co nejdříve rozhoupali a dali vědět.  
Musíme začít počítat jídlo, aby nikdo netrpěl hlady. Nezapomínejte, že se o vás potřebujeme celý víkend starat a že nechceme po tom až odjedete jíst půl roku na střídačku šunkofleky, segedín a párky. Hezký den JO + LO
Odpovědět
#7
Ahoj, ja se omlouvam, ale sve misto davam k dispozici. Letim pryc a nestihnu dojet.
Odpovědět
#8
Hezký den všem lukostřelcům. Dnes bylo ukončeno přihlašování na náš turnaj, vypadá to, že bude něco kolem devadesáti  střelců v sobou, pak se trochu promícháte a asi devadesát soutěžících bude na nedělním ligovém turnaji. 
Pokud by si někdo na poslední chvíli přeci jen rozmyslel a chtěl si přijet zastřílet (a nebude vás deset a víc), tak mi zavolejte a nějak to vyřešíme.
Už čtrnáct dní sledujeme pečlivě počasí a měnili nám předpověď od - jasno 26 stupňů, zataženo 12 stupňů 10mm srážek, až po dnešní předpověď na víkend polojasno 16 stupňů a ani kapka. Takže se na vás těšíme, doufám, v prosluněném Radíkově. 
  Johanka tel.606466635
Odpovědět
#9
Kamarádi, přátelé, máme téměř postaveno. Prosím, těm, komu jsem neodpověděla na soukromou poštu, zde odpovídám ANO.  V neděli začínáme střílet po deváté ranní.  Dovoluji si upozornit, že je asi ještě uzavřená silnice z Třeboně na Hradec. Zítra a pozítří  a v neděli se na vás těšíme - JO a LO a ostatní Suchardovci a přivdaní a přiženění.
Odpovědět
#10
Ahoj,
moc děkujeme za krásný turnaj.
Moc mě mrzí, že jsem nemohl být na něm celou dobu.
A tak se těšíme s Luckou na příští rok.
Honzík a Lucka
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)