Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lukohrátky - 20.7.2024
#1
Ahoj všem, po pár letech odmlky jsme se domluvili s Petrem Holubem na tom, že spojíme síly a uspořádáme letos dlouho odkládaný další ročník akce Lukohrátky.
Termín bude sobota 20.7.2024 na tradičním místě v Libušíně, jen zázemí a dispozice turnaje budou letos odlišné od minulosti - například nebude k dispozici táborová základna (ta je celé prázdniny beznadějně obsazená), takže zázemí se tak trochu přesune k nám na zahradu ... o detailní podobě zatím jednáme například s obcí, žádosti na kompetentní orgány jsou tedy v běhu, jakmile budeme mít ze strany města příslib konání, zařadí se akce do oficiálního kalendáře. Ale protože je to už zanedlouho a plány na prázdniny jsou už pro řadu lidí jasné, tak dáváme vědět alespoň touto formou co nejdříve, aby termín vešel alespoň trochu do povědomí. 

Takže věřím a doufám, že se letos povede akci zorganizovat a že co nejdříve budeme moci potvrdit, že Lukohrátky letos opravdu budou.
Odpovědět
#2
Krásný den všem, přihlášky na Lukohrátky 2024 jsou spuštěny, v kalendáři najdete rovněž základní propozice. Detailní propozice včetně popisu disciplín a jejich bodového hodnocení budou zveřejněny později a mj. budou k dispozici pro každou skupinu spolu s bodovačkami.
Odpovědět
#3
Pozor, změna v propozicích turnaje.

Na základě ohlasů přihlášených střelců a s ohledem na počet přihlášených dětí jsme se rozhodli zrušit ustanovení o dětské skupině. Děti půjdou soutěž s dospělými a budou mít jen upravená pravidla, specifické disciplíny si schováme na příště nebo ještě uzpůsobíme pro soutěž dospělých. Takže samostatná dětská skupina nebude.
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)