Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novinky ze světa kuší, testy, srovnání
#28
Inovativní u Tenpointu. Zlí jazykové by mohli tvrdit, že je to sprostá kopie Ravinu  Big Grin ... Já, jakožto příznivce Tenpointu, raději pomlčím Big Grin

Když už jsme u toho Ravinu - objevilo se oznámení (zatím bez obrázků) ohledně tří nových Ravinů.

R10 - nová pažba - o dva palce kratší. Kuše by měla lépe sednout do rukou a lépe by se s ní mělo zalícit. (Kvůli problémům s ufiknutými prsty tětivou) budou větší ochranné lišty. Předpažbí bude taktéž změněno, pro lepší uchycení. Bude nová pojistka proti výstřelu, která zvukově oznámí střelci, že byla kuše zajištěna (správně nabita), ale do pozice "odjištěno" již půjde bez zvukového doprovodu. Rychlost šípu 400 FPS.


R20 - to co u R10, akorát délka zůstane zachována, jako u loňských modelů. Rychlost 430 FPS

R20 Sniper - osazená optikou od firmy Vortex. Nejspíš osazená náklopem (ne HHA) se kterým se půjde dostat až na 200 yardů. Originální znění níže:
"Comes with a Vortex scope and a backplate with a dial that moves the stop and can be dialed to 200 yards. This is one sexy set up with a dial indicator that can be bottomed out at 20 yds then one full revolution of the wheel against the next stop will be 100 yds. The stop can be removed, and the wheel will dial in enough elevation to be sighted in at up to 200 yds! Not sure what Vortex scope will be used with this package but it’s an excellent choice considering the hype around that brand."

Zbraně budou nabízeny v šedé barvě nebo za příplatek (  Wink  ) v "predator camo".

Dále budou konečně na ATA představeny tolik žádané svítící končíky pro Raviny.
...
(opět inovace - ať už ve formě náklopu nebo prkotiny jako je zvuková signalizace při zajištění a tichém odjištění.) Firma Ravin přišla, ukázala světovým výrobcům nový směr a stala se jedním z nejdiskutovanějších výrobců ve světě kuší. Doufám, že jak vidím ty letošní kopie od konkurence, tak že nebudeme svědky i velmi rychlého pádu značky Ravin...
Odpovědět


Příspěvků v tématu
RE: Novinky ze světa kuší, testy, srovnání - od KOŘEN - 01-03-2018, 04:46 PM

Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)