Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dnešní zprávy
#61
Páové zdraví, dnes náhodou jsem objevil starší zprávu ohledně zadržených "pytláků "na ústecku, nedalo mi to a gůgloval.... nakonec jsem si přečetl celé vlákno a mám pár poznámek. Jsem přesvědčen o tom, že Franta koně nestřelil - ať je jaký je, tohle je podle mě za hranou.
A tedˇmé první setkání s Frantou na závodech kdysi ve dřevních dobách závodů 3D někdy kolem roku 2000... limit byl tehdy 150lb a náhodně jsme po závodě kontrolovali kuše jen pouhým přiložením sochy vzájemně k sobě a ta Frantova byla o něco delší (tuším palec či dva) - prostě to byl Exkalibur ne 150lb, ale 175lb.... tak tím se Franta uvedl mezi nás pár tehdejších kušařů.
Nikdy jsem nepochyboval o tom, že je opravdu velmi, velmi dobrý střelec, ale o ostatním se nebudu rozepisovat - třeba o tom jak vznikl "jeho" náklon optiky. Prostě je  jaký je a asi má na něj dost lidí svůj názor, který Franta svým jednáním a vystupováním jen podporuje... Bohužel teď mu to nevyšlo, jen doufám, že se mu podaří se obhájit (což asi nebude snadné) , jako bývalému soupeřovi bych mu to ze srdce přál.
Závěrem jen to, že už delší dobu mezi vás kušostřelce nepatřím a kuši nemám, přešel jsem na holý luk....
Odpovědět
#62
https://www.bild.de/news/ausland/news-au...1882936219

Holandsko.. Muz s kusou zabil dvoch ludi a dalsich dvoch zranil
Odpovědět
#63
Pytliak zastrelil danielicu šípom
https://myorava.sme.sk/diskusie/5125602/...sipom.html

(Clanok je sise zamknuty ale nic podstatne tam nieje... davam to sem len pre info ... a niektory zacnu vyplakavat, ze na kusu treba zbrojak...)
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 5 host(ů)