Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cobra system Siege 300 od EK Archery
#1
Zdravím. Nemáte náhodou někdo reálné zkušenosti s novou Siege´kou? Oproti předchozí reflexní verzi (RX) je nyní kladková, prodloužila se nabíjecí páka, úprava konstrukce dovolila přidat třetí letku atd. Celkově to působí jako skvělá hračka třeba i na 3D Parkur, nějakých 45-50 metrů to dává velmi přesně, alespoň dle recenzí na youtube. Jen teda cena je dvojnásobná oproti RX, plus nutnost počátečního štelování - dost videí ukazuje nenatočenou tětivu apod.
Odpovědět
#2
Napsal jsi to moc hezky, působí to jako hračka. Výkony, zpracováním, kvalitou. Reálná rychlost s trochu použitelnou váhou šípu bude cca 250 fps. Na 50 metrech bude propad velký a o přesnosti si velké iluze nedělám. O kvalitě svědčí dvě fotky, které na jednom FB fóru sdílel Mirdus. Za ty peníze ani omylem. Raději pořiď starší nebo nový Excalibur.

   
   
Odpovědět
#3
Pár Exů právě mám (Axe, Axiom, Matrix 330), stejně tak i Cobru RX. A toto se mi jevilo jako fajn kompromis co do nabíjení, manipulace v terénu, rozměrů apod. Tak teď nevím... A jaká jsou veřejně přístupná fóra? Zatím jsem vždy našel samé trosky.
Odpovědět
#4
No je to paskvil, jako většina čínských kuší.



Na FB jsem třeba na tomto fóru
https://www.facebook.com/groups/310692252691397


Narovinu, je to přesně to složení té česko-slovenské malosti, ten malý hnijící rybníček. Dvakrát jsem se odtud odhlásil, protože jsem neměl sílu číst ty nesmysly.
Časem jsem se uklidnil, je tam hodně kluků tady z fóra, kteří mají co říct a nabídnou zajímavé pohledy i informace. Takže se naučíš filtrovat to poživatelné od toho nestravitelného.


Jinak pokud hledáš více informací a nevadí Ti angličtina, tak tohle jsou největší fóra vůbec.

https://www.crossbownation.com

https://www.archerytalk.com/forums/cross...forum.362/
Odpovědět
#5
Jo, v té skupině jsem také chvíli byl, jak tak přemýšlím. A nějak se to nedalo. Smile Informací je na netu dost, poslední dva roky nedělám nic jiného, než jen hromadím kuše a sbírám informace, mimo jiné i tady. Smile Jen jsem si stále říkal, že mi něco uniká, že určitě tu je svět 3D soutěží, nějaké skupiny, kde se schází zkušení borci a povídají si o svých zkušenostech atd. A ono ve výsledku prd.
Odpovědět
#6
Tak my si spolu s kluky společně zatrénujeme mimo závody, občas společně nastřelujeme nebo opravujeme, upravujeme kuše. U toho se vyměňují poznatky, novinky,… Hodně z kluků tohle vlákno čte, ale málokdo přispívá. Až budeš závodit pár let, zjistíš, že informace nebudeš muset hledat, protože jich budeš mít sám dost  Wink
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)