Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pod Lipicí 2021
Všichni z AWENu se přidávájí s díky za povedený a porfektně zvládnutý turnaj, jídlo zajištěno, pití zajištěno, počasí zajištěno!! Super

Šlo by prosím výsledkovou tabulku aktualizovat i o tradiční luk? Jsou v ní uvedené promitivové :-) Díky
Odpovědět
Ahoj,
děkujeme za první turnaj po tak dlouhé době. Viděli jsme známé tváře, nacpali si břicha na obědě a dobře si zastříleli na skvěle připravené trati. Děkujeme všem co se na pořádání turnaje podíleli.

Libor, Mirka a Dan B.
Odpovědět
Děkujeme za parádní turnaj, krásné počasí, dobroučké jídlo a příjemnou atmosféru. Užili jsme si to skvěle! Díky, že jste normální v tomto bláznivém nenormálním období. Medaile krásná ! Heart  Buďme v radosti. Míla a Tom
Odpovědět
To byl ale hezký den. Prchl jsem téměř hned po odstřílení, tak se se všemi loučím zpětně. A zbyla na mne dokonce i medaile. Neuvěřitelné. Ahoj a díky moc.
Odpovědět
Milí kamarádi Titěváci. Byl to jeden z našich nejkrásnějších turnajů. A myslíme, že váš zatím nejhezčí a nejpohodovější. Moc se těšíme na další.
Lojza s Johankou
Odpovědět
Omlouvám se, včera jak jsem večer slučovala dvě tabulky, vloudila se chybička a nevšimla jsem si toho. Tak teď už snad i s tradičním lukem. ;-)

Přiložené soubory
.xlsx   Turnaj - Pod Lipicí 2021.xlsx (Velikost: 123,3 KB / Stažení: 38)
Odpovědět
Ahoj,
také děkujeme za první parádní turnaj v tomto roce, konečně jsme si mohli pořádně zastřílet. Super a ještě jednou díky.
Faustíci
Odpovědět
Ahoj,

Za naší rodinu děkujeme za moc pěkný turnaj. Děkujeme za odvahu a příležitost se opět vidět, popovídat a zastřílet si. ;-)

Sobotkovi
Odpovědět
Ahoj Eliška a mlčoch děkují za parádní turnaj ,,pod Lipicí ,,  jak říkám já ,,u telemína,,
Odpovědět
Ahoj, také děkujem pořadatelům za vzorně připravený turnaj a výběr krásného počasí :-), Alice a Jenny
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 2 host(ů)