03-14-2018, 08:58 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03-14-2018, 08:59 PM uživatelem KOŘEN.)
Ahoj, hele spěchal jsem, tak jsem to nechal poslat přímo od výrobce letecky. Pošta tedy do 100 doláčů. Pokud chceš, aby tě zastupovala Česká Pošta při vyřizování CLA a DPH, tak si naúčtují cca 100 Kč, ale ty to máš bez starostí, jen jim pošleš dokumenty (vyplněná plná moc, faktura, výpis z účtu, odkaz na produkt a popis o co se jedná, z jakých je to materiálů a k čemu to máš). DPH je 21% z celkové částky a CLO mi možná ani nevyměřili nebo pokud jo, bylo to okolo 5-7%.
Druhá možnost je nechat si to poslat lodí - stojí to cca 30 doláčů, ale čekáš asi 4-6 týdnů. (Mrkni do zpráv)
Odkud jsi? Mohl by sis ji kdyžtak omrknout, osahat a vystřelit si.
Poslední dobou nebyl vůbec čas na střílení - naposled jsem zkoušel kolimátor, ale mě moc nevyhovoval. Přešel jsem zpět na optiku (kterou do budoucna upgradnu na něco lepšího). V příštím týdnu mám v plánu postavit těžší a asi i kratší šípy a znovu si po delší době zastřílet a doladit systém.
Přikládám nějaké momentky a foto z průběhu posledních měsíců:
Druhá možnost je nechat si to poslat lodí - stojí to cca 30 doláčů, ale čekáš asi 4-6 týdnů. (Mrkni do zpráv)
Odkud jsi? Mohl by sis ji kdyžtak omrknout, osahat a vystřelit si.
Poslední dobou nebyl vůbec čas na střílení - naposled jsem zkoušel kolimátor, ale mě moc nevyhovoval. Přešel jsem zpět na optiku (kterou do budoucna upgradnu na něco lepšího). V příštím týdnu mám v plánu postavit těžší a asi i kratší šípy a znovu si po delší době zastřílet a doladit systém.
Přikládám nějaké momentky a foto z průběhu posledních měsíců: