Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tak co se bude letos dít?
#11
Ahoj Tome

Máte na ten Kašperk dohodnutou nějakou zajímavější kvótu počtu účastníků ? A nebo to bude přihlašovací kamikadze jako minule?
Odpovědět
#12
Určitě by se na trať víc střelců vešlo bez výraznějšího zpomalení ... i když je otázka o kolik víc Smile
Odpovědět
#13
Ahoj, rádi bychom kapacitu turnaje na Kašperku navýšili, o kolik střelců to bude, to zatím nevíme. Uznávám, že 60 kusů není mnoho, ale popravdě to tam na více než stovku určitě nevidím. Krom toho nemám rád masové akce...:-) Vše bude odvislé od organizačních okolností a ty se vyjasní až na podzim, čili do termínu zveřejnění propozic. Víc k tomu teď bohužel neřeknu. Pa, T.
Odpovědět
#14
Já bych třeba byl při tom navyšování opatrný. Jedním z velkých kladů turnaje bylo, že nic nedrhlo, nikde se moc nečekalo a na vyhlašování se čekalo snesitelně dlouho. Ale je to samozřejmě na Vaší úvaze.
Odpovědět
#15
No jo, Hynku, to je samozřejmě výhoda. Ale jen do chvíle, než se na ten turnaj z kapacitních důvodů nedostaneš.
Odpovědět
#16
(02-19-2022, 10:48 PM)RAVEN Napsal(a): Ahoj, rádi bychom kapacitu turnaje na Kašperku navýšili, o kolik střelců to bude, to zatím nevíme. Uznávám, že 60 kusů není mnoho, ale popravdě to tam na více než stovku určitě nevidím. Krom toho nemám rád masové akce...:-) Vše bude odvislé od organizačních okolností a ty se vyjasní až na podzim, čili do termínu zveřejnění propozic. Víc k tomu teď bohužel neřeknu. Pa, T.

Myslím, že se na to díváš rozumně, Tome.
Lojza
Odpovědět
#17
Zdravím, domlouváme tu po okolí možné ubytování na noc před a po turnaji "o perlu". Jednoduchá možnost je kemp na místě, tam není žádné omezení. Luxusnější ubytování nabízí penzion Na Zápské a Sportcentrum, v obou je domluvena sleva. Bude mít někdo zájem ?

A uvažuje někdo o příjezdu dřív a odjezdu později ? Na který večer bude zajímavější udělat větší oheň ?
Odpovědět
#18
Ahoj kamarádi, prosím nezadělávejte vlákno turnajů zbytečnostmi. Ten kdo by chtěl najít informace k turnaji kam se chystá bude ztracen. Moc děkuji Johanka
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 2 host(ů)