Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genius Loci 2023
#11
Díky moc, bylo to báječné. Nostalgicky vzpomínám i na střelbu z kánoe, ale je jasné, že při současném počtu střelců by se tím ta soutěž zadrbala do pozdních nočních hodin ...
Odpovědět
#12
....budou někdy - někde ,nějaké výsledky z turnaje ?
Odpovědět
#13
Myslím, že to zajímá všechny účastníky
Odpovědět
#14
Já bych tipoval, že až po Radíkově. Aby se do poslední chvíle nevědělo, jak dopadla Liga. ;-)
Odpovědět
#15
(09-20-2023, 06:31 AM)Lucínek Napsal(a): Já bych tipoval, že až po Radíkově. Aby se do poslední chvíle nevědělo, jak dopadla Liga. ;-)

..a proč z toho dělat takou ,,tajnost" ? Každej stejně ví,kdo si to sleduje...
Za mně jsem jen zvědavej jak kdo střílel na jednotlivejch disciplínách ...jak dopadnou pozice v lize,je mi upřímně šumák ?
Odpovědět
#16
(09-20-2023, 06:31 AM)Lucínek Napsal(a): Já bych tipoval, že až po Radíkově. Aby se do poslední chvíle nevědělo, jak dopadla Liga. ;-)

A proč? Jako že pak ocenění více juchají na stupních vítězů? :-D
Odpovědět
#17
Je prima, hlavně v začátcích s lukostřelbou, vidět svoje score výsledky, a tak nejen pocitově mít přehled o tom jak se rozvíjím.
Odpovědět
#18
Ahoj kamarádi, poslední turnaj sezóny nebyl  žádným převratným překvapením k konečných výsledcích v lize. Nerv každého z nás byl tak napjat, že jsme nenastříleli skoro žádné rekordy. Původně jsme vás chtěli napínat až do vyhlášení ligy, ale když tak trpíte, necháme na zvážení Holíka, zdali vám tedy nezveřejní výsledky dřív. Hezký den za radu ATL Johanka
Odpovědět
#19
Ahoj, 
toliko očekávané výsledky jsou zde.
Ahoj na Klepáku v Radíkově
Holík


Přiložené soubory
.xlsx   Genius Loci 2023 - Výsledková tabulka - CELKOVÉ s průměry.xlsx (Velikost: 814,74 KB / Stažení: 78)
Odpovědět
#20
(09-20-2023, 05:36 AM)BAZY Napsal(a): ....budou někdy - někde ,nějaké výsledky z turnaje ?

(09-20-2023, 07:20 AM)BAZY Napsal(a): Za mně jsem jen zvědavej jak kdo střílel na jednotlivejch disciplínách ...jak dopadnou pozice v lize,je mi upřímně šumák ?

Ahoj, Bazy a další kamarádi,
před hodinou jsem napsal odpověď na Tvůj příspěvek a pak ji smazal. Napíšu to raději trochu jinak. 
Je středa a už upomínáme pořadatele sobotního turnaje o výsledky. Není to tak dlouho, co se vysledky turnajů sdělovaly jen občas. Stejně tak výsledky ligové, na ně se čekalo měsíce a měsíce. Jestli jsou Ti, Bazy, ligové výsledky šumák, je to Tvoje věc. Možná bys to ale mohl napsat citlivěji, protože by to řadě lidí, kteří maji ligu rádi, mohlo přijít líto. Myslím, že se nemýlím, když napíšu, že naše liga patří mezi nejpropracovanější a možná nejlepší u nás i v Evropě. 
Pořadatelé turnajů, rada ATL a další věnují ročně stovky a stovky hodin práce, svých pěněz a času pro to, aby to trochu fungovalo. Mají z toho jistě pěkný pocit, že dělají ostatním radost. Ale nic víc.
Díky, Holíku, za zveřejnění výsledků. Ale nejde mi to, šůvix, otevřít!
Všechny zdraví a v Radíkově se těší
Lojza
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 3 host(ů)