Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oslavný turnaj 2023 Radíkov
#11
Děkujeme moc JOLO za vstřícnost a možnost užit si krásné střílení.
za Netolickou bandu Holík
Odpovědět
#12
Thumbs Up 
Ahoj JoLo, děkujeme moc všem, co připravovali krásný a náročný turnaj. I když jsme byli jen na sobotním turnaji, stálo to za to. Užili jsme si celý den i díky skupině, ve které panovala skvělá nálada. Těšíme se zase za rok. 
Libor a Mirka B. 
MMN  Big Grin
Odpovědět
#13
Byl jsem u Vás poprvé a musím říct - moc povedený turnaj. Super zázemí i okolní příroda, výborný segedín! a pěkný, užitý víkend. Sobotní turnaj, kdy se střílelo za skupinu byla taky zajímavá zkušenost. :-)
Odpovědět
#14
Díky za turnaj, bylo to báječné, i počasí vyšlo nad očekávání, lidičky super, hudební večírky prima, těšíme se na shledání s vámi všemi zase na nějaké další akci.
Odpovědět
#15
Za velkou Brandýskou výpravu posíláme díky. Počasí vyšlo a krajina je opravdu kouzelná, oba turnaje přesně tak nastavené, aby si je všichni užili, paráda.
Odpovědět
#16
Ahoj JoLo,
moc děkujeme za prima ukončení ligy ATL, starali jste se o nás skvěle, opravdu parádně!!! Díky moc bylo to super. Faustíci
Odpovědět
#17
Moc hezké dny s lukostřílením na skvělém místě České Kanady

. Moc díky Johanko, Lojzo a celému vašemu klanu ???Tom Suk
Odpovědět
#18
Tiež chcem poďakovať za perfektne zvládnutý turnaj v sobotu, a aj ten v nedeľu bol krásne postavený. Zázemie tradične výborné, všetko fungujúce na jednotku. Veľmi sa mi páčila (z pohľadu amatérskeho organizátora turnajov) rodinná spolupráca v zázemí. Myslím, že aj preto som sa u vás cítil ako doma. Len neviem či nás už nejak moc nerozmaznávate - palacinky na raňajky, to som ešte na turnaji nezažil  Smile  . Boli výborné.
Odpovědět
#19
Děkujeme za krásný lukostřelecký víkend plný báječných lidí i disciplín, skvělého jídla a počasí v krásné přírodě a těšíme se na příští ročník. Za AWEN Uhlíci
Odpovědět
#20
Děkujeme!.. Výsledky budou, nebojte, ale dnes jsme dovozili materiál a začínáme s úklidem. Zatím na to nemám čas. Johanka
Odpovědět


Přejít na fórum:


Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)