Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genius Loci 2025
Pár informací k turnaji.
Kdo přijede v pátek večer, tak pivo v pátek bude.
Kdo může vemte si s sebou půllitry.
ve čtvrtek už budeme pouze na telefonu, bez možnosti internetu.

Těšíme se na vás na Hrádečku
Odpovědět
Za AWEN Prachatice moc děkujeme za super připravený turnaj a pěkně naplánované počasí, krásně jsme si to užili.
Odpovědět
Za skupinu dětských střelců od Tábora, moc děkuji za krásný baboletní den, který jste na závěr sezóny pro všechny připravili. TomSuk
Odpovědět
Krásně jsme si zastříleli , najedli, poklábosili s kamarády. Děkujeme.
Krom počasí se  obzvláště povedla skupinka. (Dvořáčkovi 3x, Goofy z Awenu, Pavel , Václav a já) ....Nejednou nás napadlo..."..jejich tempo je vražedné, jejich revírem jsou turnaje ATL "..ale asi jsme nějak napálili začátek nebo co, že naší sedmičlenou skupinu dokončili málem jen tři lukostřelci....ale šli jsme na krev...teda šli jsme na pivo...prostě mentál....nebo to byl ementál?..hermelín to byl....

mějte se krásně. Víte jaká je nejlepší svačina lukostřelce v kategorii lovecký luk?   karbonátky.....Ahooj v Truskovicích  Wahinkpe
Odpovědět
(09-21-2025, 05:28 PM)wahinkpe Napsal(a): Krásně jsme si zastříleli , najedli, poklábosili s kamarády. Děkujeme.
Krom počasí se  obzvláště povedla skupinka. (Dvořáčkovi 3x, Goofy z Awenu, Pavel , Václav a já) ....Nejednou nás napadlo..."..jejich tempo je vražedné, jejich revírem jsou turnaje ATL "..ale asi jsme nějak napálili začátek nebo co, že naší sedmičlenou skupinu dokončili málem jen tři lukostřelci....ale šli jsme na krev...teda šli jsme na pivo...prostě mentál....nebo to byl ementál?..hermelín to byl....

mějte se krásně. Víte jaká je nejlepší svačina lukostřelce v kategorii lovecký luk?   karbonátky.....Ahooj v Truskovicích  Wahinkpe

Smile Smile Smile Smile Smile
Odpovědět
Ahoj, děkuju za perfektně připravený turnaj a příjemnou atmosféru. Počasí vyšlo na výbornou. Díky moc i skupince střelců od Tábora - byli jste skvělí  Wink
Míla
Odpovědět
Ahoj, taky mooooc děkujeme Netolickým za krásný turnaj. Další pohodová sobota (a ty řízky  Tongue)

Nashle příště
Vencovi
Odpovědět
Ahoj,

také děkujeme za hezký turnaj v příjemném prostředí. Co Wahinkpe, jak jsi zvládnul cestu domů?

Mirka a Libor B.
MMN
Odpovědět
(09-23-2025, 09:15 AM)Béďa Napsal(a): Ahoj,

také děkujeme za hezký turnaj v příjemném prostředí. Co Wahinkpe, jak jsi zvládnul cestu domů?

Mirka a Libor B.
MMN

šlo to hladce, děkuji. Ale když mě předjela stařenka na kole, tak jsem to zapíchl.(nemyslím stařenku). Ráno bylo modřejší večera . Další výzva Truskovice. Máme toho ještě co probrat....
Odpovědět
Ahoj,
jsou tu výsledky.

Přiložené soubory
.xlsx   Genius Loci 2025 - Výsledková tabulka - CELKOVÉ.xlsx (Velikost: 859,75 KB / Stažení: 83)
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející toto téma: 1 host(ů)